Health Insicator

Artikel 12 van 14
€ 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 24 stuks

Health Indicator Kat | Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

Katten zijn erg goed in het verbergen van ziektes, dit maakt het lastig om vroegtijdige ziekte-signalen op te sporen. Speciaal hiervoor is deze kattenbakvulling ontwikkeld. Als de vulling verkleurt, kan dit een indicatie zijn dat uw kat ziek is, zodat u al enkele dagen voordat uw kat duidelijke ziektesymptomen zal vertonen, actie kunt ondernemen.

Inhoud: 200 gram (eenmalig gebruik)

Werking:

Zodra urine met de vulling in aanraking komt, zal deze verkleuren. Een afwijkende waarde kán een indicatie zijn dat er een gezondheidsprobleem is. Na het testen kan de vulling door de normale kattenbakvulling worden gemengd, waar het helpt vervelende geurtjes te neutraliseren.

Let Op:

Deze kattenbakvulling is geen vervanging voor de controles door uw dierenarts en mag NOOIT worden gebruikt als vervanging van diergeneeskundige zorg. Als de kattenbakvulling niet van kleur verandert maar u desondanks toch het vermoeden heeft dat uw kat ziek is, dient u zo snel mogelijk contact met uw dierenarts op te nemen. Alleen uw dierenarts kan een volledige en juiste diagnose stellen. Deze kattenbakvulling kan niet iedere afwijking in de urine ontdekken.

 

Zwangere en zogende vrouwen moeten extra voorzichtig zijn en goed hun handen wassen na het vervangen en verschonen van de kattenbakvulling.

© 2013 - 2024 aVoRdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel