Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Sana Vesta Frambozenblad 100stuks

€ 16,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Sana-Vesta Frambozenbladtabletten versterken de baarmoederspieren tijdens de dracht en zorgt ervoor dat de worp soepel verloopt. Hierdoor verlopen de weeën beter en blijven de bloedingen beperkt tijdens de worp van de pups of bij de geboorte van de kittens. Om deze redenen wordt frambozenblad al sinds vele jaren gebruikt bij drachtige teven en poezen. Frambozenblad wordt ook al jaren met veel succes gegeven aan teven die last hebben van schijndracht of schijnzwangerschap.

Ondersteuning bij de dracht en bevalling voor honden en katten : Frambozenblad wordt gegeven om de baarmoederspieren van de drachtige hond of kat te versterken. Dit heeft een positief effect op de weeën en de worp. Sana-Vesta Frambozenbladtabletten is een natuurlijk product voor drachtige teven en poezen en voor honden met schijndracht of schijnzwangerschap.

Frambozenblad bij schijndracht/ schijnzwangerschap:  Sommige honden ontwikkelen schijndracht na de loopsheid. Een verschijnsel waarbij de hond écht drachtig kan lijken. Dit kan voor de hond die schijnzwanger is vervelende gevolgen hebben zowel fysiek als geestelijk door de ontwikkeling van bijvoorbeeld nesteldrang. Frambozenblad wordt regelmatig ingezet bij schijnzwangerschappen bij honden en kan helpen de symptomen te bestrijden.

Dosering: Sana-Vesta Frambozenbladtabletten kunnen worden ingegeven met de voeding of rechtstreeks in de bek. De tabletten mogen fijngemalen worden om toediening te vereenvoudigen. Dit heeft geen effect op de werking.
Bij drachtige teven en poezen: per 10 kg lichaamsgewicht 1 tablet per dag
Te geven vanaf de 3e week van de dracht tot en met 1 week na het werpen. 

Bij schijndracht/ schijnzwangerschap:
Per 10 kg lichaamsgewicht 2 tabletten per dag 
Te geven gedurende de periode van 12 weken, vanaf het begin van de loopsheid.

Samenstelling Sana-Vesta Frambozenbladtabletten: 150 mg frambozenbladpoeder per tablet. De tabletten bevatten geen suikers.

© 2013 - 2022 aVoRdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel