MUSTHAVES FOR ANIMALS STOP! HÉT GROENE ALTERNATIEF VOOR VLOOIEN- EN TEKENDRUPPELS

Artikel 5 van 5
€ 24,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Geschikt voor katten, honden en knaagdieren.
STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is een natuurproduct dat al ruim tien jaar veilig en effectief wordt toegepast bij huisdieren!
Ook veilig voor katten (waarbij etherische olien op lange termijn schadelijk kunnen zijn door een andere werking van de lever), vermits er gewerkt wordt met etherische olien in hydrolaat vorm in lage concentraties en deze niet door de huidlagen heen gaan. Dit werd uitvoerig getest en bevestigd door hun laboratorium.

Aanbevolen dosering, iedere 15 dagen te aanbrengen:
    0 - 10 kg,  2 ml
    10 - 25 kg, 4 ml
    25 - 40 kg, 6 ml
    40 - 55 kg, 8 ml
Iedere 10 kg meer 2 ml extra doseren.
Een dikke vacht wellicht iets meer doseren. Het ene dier is bevattelijker dan het andere. Een en ander is ook afhankelijk van de omgeving!
Indien u STOP! voor de eerste maal gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de werking pas na 14 dagen optimaal is. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

Met hersluitbare dop. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. 

Gebruiksaanwijzing:  Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met uw vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden. Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

Ingrediënten:  Aqua, Polysorbate 20, Glycerin, Melia Azadirachta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Olea Europaea, Melaleuca Alternifolia, Rosmarinus Officinalis, Urtica Dioica, Salvia Officinalis, Pelargonium Graveolens, Quassia Amara, Schinus Molle, Lavandula Angustifolia, Thymus Vulgaris, Allium Sativum.

© 2013 - 2024 aVoRdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel